dimarts, 24 de desembre del 2013

Si estàs sonat que no sigui pel WhatsApp!


Com hem parlat en les dues entrades anteriors, Quan el WhatsApp ho és tot? En línea, escribiendo... i ''doble check'' el WhatsApp pot afectar negativament a les relacions si no se’n dóna un ús adequat.
Dit això, què millor que oferir uns quants consells per saber que fer si el que  vols es evitar situacions desagradables o d’altra banda, no vols ser aquella persona controladora que li afecta més del compte el que el WhatsApp diu o deixa de dir.

Consells, suggeriments i bones pràctiques d'ús

1- Una de les millors opcions es desactivar l'hora de connexió, ara bé, has de ser conseqüent amb els teus actes perquè llavors tu tampoc pots veure l'última connexió dels teus amics o parella (ànims doncs!).

Si tens un dispositiu iOS, és molt senzill. Només cal anar a "Configuració", entrar a "Configuració de Xat" i seleccionar "Avançat". Un cop a "Avançat", només has de desactivar l'opció "Última hora en línia". La llàstima es, que si no tens un smartphone amb sistema Android, Whatsapp no t'ofereix aquesta opció! Ara bé, han sorgit noves aplicacions i si et descarregues el WhatsApp Last Seen Blocker   ningú serà capaç de veure la teva última connexió. 

2- Com ja haviem dit anterioment el “doble check”  no vol dir que el missatge hagi estat llegit, tant sols que el mòbil de la persona a qui li has enviat l'ha rebut.


3- " En línia" vol dir que la persona té el WhatsApp obert i que l'aplicació està connectada a Internet. No obstant això, no vol dir que la persona ha llegit els missatges en els seus xats.


4- Per preguntes urgents millor una trucada ràpida i així l’espera no desespera.


5-.. ''escribiendo..escribiendo..escribiendo''   i després res! Això genera dubtes i fins i tot  pot arribar a un bon cabreig. Millor tingues clar què dir i sobretot dir-ho.


6-  No exigeixis la ubicació a la teva parella per saber on està i on deixa d’estar. La confiança es primordial per sostenir una relació.., “posar-te al mapa mola per rescats a la muntanya, però poc més”.


7- No tens ganes d’escriure o respondre a ningú? Doncs potser tampoc fa falta obrir el WhatsApp, ho entenem, tots tenim ganes de saber si algú ha dit quelcom interessant, però un s’evita que l’altra persona sàpiga que has llegit el que t'ha dit i no has volgut contestar (petit truc pels desesperats: desactivar les “dades” i entrar a l’aplicació sense ser vist). 


8-  Malinterpretes el to d’un missatge?: intenta llegir les coses de manera objectiva, o que et llegeixi el missatge qualsevol altra persona. Segur que no és tan greu. A vegades tendim a pensar en negativitat i ens ofenem per frases que no van més enllà del que clarament volen dir, es el que té escriure’s, per tant,  millor no buscar les tres potes a un gat quan això tant sols ens portarà a una discussió segura.


9- Aquí ningú se n’escapa, consell per a TOTHOM: si beus NO  “whatsapegis”. Millor declarar el teu amor o odi etern en una hora raonable i amb tots els sentits en ordre que no sota un estat d’embriaguesa que pot fer perillar el teu orgull.


Després d’aquests consells, us deixem amb un vídeo on es pot resumir de manera peculiar tot el que acabem  de dir: 






I Com diuen la Lara Álvarez i l’Ángel Martínez  si cap d’aquests punts et serveix has de tenir clara una cosa:

“No eres la prioridad de nadie así que..no molestes, ya te escribirán cuando quieran.” ;


3 comentaris:

  1. Ostres doncs jo em pensava que sent Android no podia fer que no es vegués la meva última connexió! Vaig a provar-ho, així no tinc la sensació d'estar constantment controlada! Jaja moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. ffff.. Els malentesos per llegir un missatge amb un to que no és son lo pitjor.. ara diuen que hi ha certs "codis" d'escriptura jajaja! O no sé si és més aviat una paròdia per donar conte de lo enrebassats que arribem a ser a vegades i de la cantitat de problemes que nosaltres mateixos creem del no res! Digue'm que si allargues la aaaaa d'un "hola" és perque fa temps que no us veieu, si li poses "..." és un hola vergonyós. Si en comptes de hola escrius "ei" en realitat transmets "deixa'm tranquil no tinc ganes de parlar". L'article està per algún lloc i és divertit, si el trobo us el passo!

    ResponElimina
  3. A mi m'agrada saber quan l'altre ha rebut el missatge! xo tampoc fa que m'atabali si veig q no cntesta... Simplement ja ho saps. Em molesta més quan veig "escribiendo, escribiendo" i al final res! com si fos tan difícil contestar ni que sigui amb un sí o no! xò bé, tot plegat són problemes que ens busquem...tornem tots als sms i a pagar pel què enviem? llavors tenien molt de valor els sms! ;)

    ResponElimina